MONAX ORGANIZATION


Za početak ćemo upoznati Vas i Vaše želje te Vam ponuditi najbolju cijenu za medicinski ili estetski zahvat koji želite napraviti.

Novi nasmeh mi je spremenil življenje

10.07.2019

Novi nasmeh mi je spremenil življenje

Sanjate li i dalje o lijepom osmijehu? Ako još niste odlučili tko će Vam vratiti samopouzdanje i osmijeh na lice, pogledajte iskustvo Zory iz Slovenije.

Že dolgoooo časa si želim lepega nasmeha in ravnih belih zob, a se nikoli nisem odločila. Zadnje dve leti pa je bila želja vsak dan vse večja. Kadarkoli bi se pogledala v ogledalo me je motil nasmeh, ko bi gledala fotografije z dogodkov si nisem bila všeč in vse večja je bila želja po lepem nasmehu. Potem pa nekega trenutka je padla odločitev, zakaj pa ne? Zakaj ne pokličeš Monike in jo vprašaš kako zadeva deluje? Na hitro sem odšla na njeno stran in si ogledala galerijo končnih izdelkov in potem je sledil samo še telefonski klic. Ker je Monika, Monax organization profesionalna v svojem poslu, me je še isti trenutek poklicala in seznanila z dentalnim potovanjem, kako vse skupaj deluje tako sem bila že naslednji dan pri njih. Prvo smo opravili ortopanogram – rentgensko sliko dejansko stanje dentalne situacije in na podlagi videnega ter posveta, kaj bi bilo najbolj primerno za željeni učinek so pripravili primerno ponudbo, katera je bila zame dostopna in sprejemljiva. Že čez nekaj dni so za mene pripravili po odvzetem odtisu zobni vzorec, kakšen naj bi bil moj končni izgled zob in da lahko pričnemo z delom.